Inschrijving atletiekjaar 2020-2021

Online inschrijven voor het seizoen 2020-2021 kan vanaf heden.

Lidgeld

Het lidgeld voor seizoen 2020-2021 bedraagt:

MULTIMOVE Geboren 2016 100 EUR
JEUGDATLETEN Geboren van 2015 t.e.m. 2008 120 EUR *
  Geboren van 2007 t.e.m. 2003 140 EUR *
VOLWASSENEN Vanaf 17 jaar tot ... : competitie 140 EUR **
  recreant 100 EUR
GEZINSTARIEF vanaf 3 gezinsleden betaalt ieder gezinslid 100 EUR

Omdat er onzekerheid is of het eetfestijn al dan niet kan doorgaan, is er dit jaar uitzonderlijk geen voorverkoop van kaarten in het lidgeld inbegrepen. Voor het seizoen 2021-2022 voeren we dat opnieuw in. Het lidgeld werd aangepast en met  10 EUR verlaagd. Volgend seizoen wordt het opnieuw met 10 EUR verhoogd.

*. Bij deelname aan minimum 3 crossen en 3 pistewedstrijden wordt bij nieuwe geldige inschrijving en na ontvangst betaling 20 EUR teruggestort.

**. Bij deelname aan 8 wedstrijden (cross, indoor, piste, officiële wegwedstrijden - geen joggings) wordt bij nieuwe geldige inschrijving en na ontvangst van betaling 20  EUR teruggestort.

Wizard online inschrijven

Gebruik deze wizard om u online in te schrijven voor het nieuwe atletiekjaar.

Stap 1: selecteer het geboortejaar van de persoon die je wenst in te schrijven. Indien je als Junior, Senior of Master inschrijft, moet je aangeven of je als atleet of recreant wenst in te schrijven.

Voor inschrijvingen G-Atletiek: klik op deze link

Stap 2: vul de gegevens aan van de persoon die je wenst in te schrijven. !BELANGRIJK! indien je niet jezelf inschrijft maar bijvoorbeeld uw kind, vul de gegevens van uw kind in

Stap 3: kijk na of de gegevens juist zijn en bevestig je inschrijving. Je zal een mail krijgen met de betalingsdetails.

Opgelet: ook als je in aanmerking komt voor het gezinstarief dan zal je een mail ontvangen met de vraag om het volledige bedrag van jouw categorie over te schrijven. We vragen je dit te doen en nadien storten wij je het teveel betaalde bedrag terug.

Geboortedatum *