Inschrijving atletiekjaar 2019-2020

Vanaf het seizoen 2019-2020 kan je online inschrijven. Je kiest of je online inschrijft of via papieren inschrijvingskaart. Indien je online inschrijft is de papieren inschrijvingskaart niet nodig.

Lidgeld

Het lidgeld voor seizoen 2019-2020 bedraagt:

MULTIMOVE Geboren 2015 110 EUR *
JEUGDATLETEN Geboren van 2014 t.e.m. 2007 130 EUR **
  Geboren van 2006 t.e.m. 2002  150 EUR **
VOLWASSENEN Vanaf 17 jaar tot ... : competitie 150 EUR ***
  recreant 110 EUR *
GEZINSTARIEF vanaf 3 gezinsleden betaalt ieder gezinslid 110 EUR *

*   =   INCLUSIEF voor 10 EUR VVK EETFESTIJN ACP

** =   INCLUSIEF  voor 10 EUR VVK EETFESTIJN ACP. Bij deelname aan minimum 3 crossen en 3 pistewedstrijden wordt bij nieuwe geldige inschrijving en na ontvangst betaling 20 EUR teruggestort.

*** = INCLUSIEF voor 10 EUR  VVK EETFESTIJN ACP. Bij deelname aan 8 wedstrijden (cross, indoor, piste, officiële wegwedstrijden - geen joggings) wordt bij nieuwe geldige inschrijving en na ontvangst van betaling 20  EUR teruggestort.

Wizard online inschrijven

Gebruik deze wizard om u online in te schrijven voor het nieuwe atletiekjaar.

Stap 1: selecteer het geboortejaar van de persoon die je wenst in te schrijven. Indien je als Junior, Senior of Master inschrijft, moet je aangeven of je als atleet of recreant wenst in te schrijven.

Voor inschrijvingen G-Atletiek: klik op deze link

Stap 2: vul de gegevens aan van de persoon die je wenst in te schrijven. !BELANGRIJK! indien je niet jezelf inschrijft maar bijvoorbeeld uw kind, vul de gegevens van uw kind in

Stap 3: kijk na of de gegevens juist zijn en bevestig je inschrijving. Je zal een mail krijgen met de betalingsdetails.

Opgelet: ook als je in aanmerking komt voor het gezinstarief dan zal je een mail ontvangen met de vraag om het volledige bedrag van jouw categorie over te schrijven. We vragen je dit te doen en nadien storten wij je het teveel betaalde bedrag terug.

Geboortedatum *